Bărbat de 45 de ani, atacat de urs, la Comarnic, în grădina din spatele casei. Primar: „Am chemat paznicul de vânătoare!” - Focus Prima TV

Bărbat de 45 de ani, atacat de urs, la Comarnic, în grădina din spatele casei. Primar: „Am chemat paznicul de vânătoare!”

Un bărbat în vâstă de 45 de ani, din Comarnic, a fost atacat, vineri seară, de un urs. Bărbatul este în stare critică, cele mai multe răni fiind în zona capului. Este inconştient, dar are funcţii vitale, potrivit primarului oraşului Comarnic.

Rănile provocate de urs bărbatului de 45 de ani sunt extrem de grave. Conform medicilor de la Serviciul de Ambulanţă, victima are ” traumatism cranio-facial cu lipsa scalp fronto parietal drept , multiple plagi delabrante faciale, gat si ambele urechi, multiple plagi torace anterior; abdomen si antebrat drept”. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, de către un echipaj cu medic. Prognosticul medicilor este rezervat. Surse medicale au precizat că victima a pierdut mult sânge, fiind descoperit târziu de către vecini, zăcând aproape inconştient în grădină.

Total
0
Shares
Total
0
Share