Bărbatul care urăște angajatele de la resurse umane. A ucis două femei într-o zi și este bănuit de alte crime – Focus Prima TV

Bărbatul care urăște angajatele de la resurse umane. A ucis două femei într-o zi și este bănuit de alte crime

Un bărbat care a fost arestat pentru uciderea a două femei, o consilieră la un centru pentru ocuparea forței de muncă și o angajată de la resurse umane, în sud-estul Franței, este bănuit că a comis și alte atacuri asupra angajaților din HR în alte orașe din Hexagon, relatează BBC.

Bărbatul este suspectat de uciderea a două femei, joi, în apropiere de orașul Valence, fiind arestat la scurt timp. Cu două zile înainte, într-o parcare din alt oraș francez, la 500 de kilometri distanță, un manager din domeniul resurselor umane a fost împușcat mortal. Iar într-un oraș din apropiere, un alt angajat din același domeniu a supraviețuit după ce a fost atacat în timp ce se afla acasă.

Procurorul Alex Perrin a declarat că suspectul, în vârstă de 45 de ani, a dat motive neclare cu privire la cele două crime comise joi, dar puteau fi legate de traseul său profesional, iar atacurile au fost atent planificate.

Total
0
Shares
Total
0
Share