Beatrice Mahler: 4 pacienți de la „Matei Balș” au fost transferați la „Marius Nasta” după incendiu. 2 sunt la terapie intensivă – Focus Prima TV

Beatrice Mahler: 4 pacienți de la „Matei Balș” au fost transferați la „Marius Nasta” după incendiu. 2 sunt la terapie intensivă

Patru pacienți afectați de incendiul de la Institutul „Matei Balș” au ajuns la Institutul „Marius Nasta”. Doi dintre ei au fost internați la terapie intensivă, a spus managerul institutului, medicul Beatrice Mahler.

„La „Marius Nasta” au fost aduse 4 persoane, două femei și doi bărbați. Avem disponibiliate până la 36 de locuri în secția COVID. Dacă vor fi necesare, noi suntem aici și suntem alături de colegii noștri de la Matei Balș și de pacienții care trec printr-un moment foarte greu”, a spus Mahler.

Ea a precizat că pacienții au vârste între 62 și 89 de ani.

„Una dintre femei e echilibrată, unul dintre bărbați e cu necesar de oxigen crescut. Din păcate, doi dintre pacienți, o femeie și un bărbat, au stare generală gravă și au fost admiși în terapie intensivă. Nu avem detalii despre starea lor anterioară, însă în acest moment necesită asistență de terapie intensivă”, a spus Mahler.

Medicul spune că există posibilitatea ca pacienții să fi inhalat fum, dar nu au încă rezultate ale analizelor care să confirme acest lucru.

Total
0
Shares
Total
0
Share