Bebeluș abandonat într-o pungă – Focus Prima TV

Bebeluș abandonat într-o pungă

Sectia de Neonatologie a Spitalul Universitar de Urgenta Elias a fost dotata de catre Organizatia Salvati Copiii si Libris cu aparatura medicala in valoare de 40.118 Euro, in Bucuresti, marti, 22 octombrie 2019. Inquam Photos/Alexandra Pandrea

Caz cutremurător în Capitală! Un bebeluș a fost găsit abandonat într-o pungă în fața unei scări de bloc. O femeie la văzut și a alertat autoritățile. Vă avertizez că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Nou-născutul fusese abondonat de numai câteva minute. Acoperit doar cu o pungă de gunoi menajer, bebelușul a fost la un pas de moarte. Frigul de afară ar fi dus rapid la instalarea hipotermiei și apoi la deces.

Femeia a sunat rapid la 112.

Bebelușul este acum în afara oricărui pericol. Doctorii spun că este vorba de un băiețel născut prematur. Nedorit de propria mamă, copilul este deja pe cale să-și găsească o nouă familie.

Autoritățile încearcă să o identifice pe mama care și-a abandonat pruncul abia născut. Imediat ce va fi descoperită, pe numele acesteia va fi deschis un dosar penal.

Total
0
Shares
Total
0
Share