Ben Affleck face primele declarații despre noua relație cu Jennifer Lopez: „Sunt șocat..” - Focus Prima TV

Ben Affleck face primele declarații despre noua relație cu Jennifer Lopez: „Sunt șocat..”

Ben Affleck vorbește pentru prima dată public despre iubita lui, Jennifer Lopez, după ce și-au reluat relația la aproape 20 de ani distanță de prima dată când au format un cuplu.

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii”, a declarat actorul în vârstă de 49 de ani în cadrul unui interviu acordat Adweek. „Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară”.

El a mai adăugat: „Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect”.

Actorul și-a mai lăudat iubita pentru faptul că este un model pentru femeile de culoare și cele de origine latină din industria de showbiz din America. „Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”.

Total
0
Shares
Total
0
Share