Biden spune că Putin este „un criminal” şi va suporta consecinţe pentru actele sale: „Veţi vedea în curând preţul pe care îl va plăti” – Focus Prima TV

Biden spune că Putin este „un criminal” şi va suporta consecinţe pentru actele sale: „Veţi vedea în curând preţul pe care îl va plăti”

Preşedintele american Joe Biden a declarat despre omologul său rus Vladimir Putin că este „un criminal” şi a avertizat că acesta „va suporta consecinţe” pentru actele sale.

Întrebat de un jurnalist ABC dacă el consideră că preşedintele Rusiei „este un criminal”, Joe Biden a răspuns: „Da, aşa cred”. „Veţi vedea în curând preţul pe care-l va plăti”, a transmis preşedintele Statelor Unite. Biden s-a referit, cel mai probabil, la un nou amestec al Rusiei într-un scrutin prezidenţial din Statele Unite, şi anume la cel din 2020.

Ori, înainte de interviul lui Biden, serviciile secrete americane au publicat un raport potrivit căruia Putin s-ar fi implicat personal pentru a nu permite alegerea democratului la Casa Albă. „Va suporta consecinţele”, a insistat Joe Biden, referindu-se la liderul de la Kremlin. „Am purtat o conversaţie lungă, el şi cu mine, îl cunosc destul de bine”, a subliniat liderul democrat american, care afişează o fermitate mai mare faţă de Vladimir Putin decât predecesorul său republican Donald Trump.

Total
0
Shares
Total
0
Share