Blefaroplastia, cea mai cerută procedură în pandemie – Focus Prima TV

Blefaroplastia, cea mai cerută procedură în pandemie

Stresul și oboseala provocate de pandemie au lăsat urme! Așa că esteticienii au mai mult de lucru în această perioadă. Chirurgia pleoapelor a crescut cu peste 30 la sută în preferințele clienților care trec pragul saloanelor de înfrumusețare, în condițiile în care gura și nasul sunt acoperite de mască. Intervenția este minim-invazivă și redă aspectul tineresc al ochilor în doar câteva zile.

Numărul intervențiilor estetice a crescut cu 15% de la debutul pandemiei în România, spun specialiștii, care pun creșterea pe seama efectelor nedorite ale purtatului măștii și ale izolării sociale. Cea mai cerută procedură este blefaroplastia sau chirurgia pleoapelor.

Intervenția este minim-invazivă și presupune eliminarea surplusului de piele de la nivelul pleoapelor, apărut fie odată cu vârsta, fie din cauza stresului și a stilului de viață necorespunzător. Procedura se realizează cu anestezie locală, fără a fi nevoie de internare ori recuperare medicală îndelungată.

Totul despre ce presupune această procedură și perioada de recuperare aflați din emisiunea Sănătate cu Stil, sâmbătă, de la ora 10.00, la Prima TV.

Total
0
Shares
Total
0
Share