Blocurile reabilitate doar pe hârtie - Focus Prima TV

Blocurile reabilitate doar pe hârtie

Reabilitarea unora dintre blocurile din Capitală se face doar pe hârtie. Firmele fac modificările superficial, iar locatarii sunt, desigur, nemulțumiți. În sectorul doi din București, de exemplu, un bloc se află în proces de renovare de…cinci ani. Și tot de atâta timp, oamenii așteaptă să scape de schelele de pe bloc și să-și poată folosi balcoanele.

Domnul Marian este președintele unui bloc din sectorul doi al Capitalei. De cinci ani încearcă să îl convingă pe directorul firme de reabilitare să termine lucrările, însă fără succes.

Oamenii au căutat cu disperare ajutor la primărie…nu au primit.

Lucrările făcute de firma de reabilitate sunt de mântuială. Geamurile care au fost montante în urmă cu un an nici măcar nu se deschid.

Firma de reabilitare este condusă de două persoane, sot și soție. Au un total cinci firme de construcții. Ca o curiozitate… capitalul social al firmei este de 100.000 de lei și…atenție! Este divizat în 10 mii de părți sociale!
Am încercat să obținem un punct de vedere din partea lor, dar nimeni nu răspunde la telefon.

Acesta nu este însă singurul bloc cu probleme. Firmele de reabilitare din sectorul doi sunt renumite pentru lucrările făcute superficial.

În momentul în care se fac licitații pentru firmele de reabilitare este aleasă cea mai mică ofertă. Însă tocmai acest lucru pare să fie o problemă de multe ori.Lucrările nu sunt făcute corect și cu materiale proaste.

Mai mult, recepția blocurilor care au fost reabilitate se face unoeri și după cinci ani. În acest fel, lucrările nu mai pot fi verificate așa cum ar trebui.

Total
0
Shares
Total
0
Share