Bode anunţă măsuri în scandalul izbucnit după ce adjunctul Poliţiei Capitalei a fost găsit la un control, într-un restaurant din centrul Bucureştiului în care au fost aplicate amenzi pentru încălcarea restricţiilor impuse în contextul pandemiei – Focus Prima TV

Bode anunţă măsuri în scandalul izbucnit după ce adjunctul Poliţiei Capitalei a fost găsit la un control, într-un restaurant din centrul Bucureştiului în care au fost aplicate amenzi pentru încălcarea restricţiilor impuse în contextul pandemiei

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a anunţat luni măsuri după ce adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş a fost surprins la un control, alături de mai mulţi procurori, într-un restaurant din centrul Bucureştiului, unde au fost aplicate amenzi pentru încălcarea resptricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Gavriş va fi înlocuit din postul de coordonator al activităţilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei. De asemenea, ministrul a afirmat că va solicita lămuriri privind modul în care informaţii şi imagini din momentul controlului făcut în restaurant au auns în spaţiul public.

Lucian Bode a declarat luni, la Antena 3, că Gavriş va fi înlocuit de la coordonarea activităţilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, ca urmare a amenzii primite.

Lucian Bode a declarat luni, la Antena 3, că Gavriş va fi înlocuit de la coordonarea activităţilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, ca urmare a amenzii primite.

”Poliţia Română a dispus cercetarea prealabilă a ofiţerului de poliţie care se afla la momentul respectiv în incida respectivului restaurant, pentru a observa dacă este sau nu vinovat de nerespectarea prevederilor legale care decurg din statutul de poliţist. Am dispus înlocuirea ofiţerului, care avea şi funcţie de conducere la nivelul Poliţiei Capitalei, din funcţia de coordonator al luptei împotriva COVID. Nu de alta, dar am văzut că domnul Poliţist se lupta cu această pandemie din interior şi nu aş vrea să îi dăm această posibilitate. Începând din această dimineaţă nu Celălalt adjunct care îndeplineşte şi atribuţii, este împuternicit la comanda Poliţiei Capitalei, Ion Berechet, va prelua aceste atribuţii”, a precizat Lucian bode.

Total
0
Shares
Total
0
Share