Bolnavă de Covid, legată și bătută în spital – Focus Prima TV

Bolnavă de Covid, legată și bătută în spital

Caz incredibil în Gorj! Procurorii anchetează moartea unei paciente, confirmată cu Covid, care ar fi fost bătută în spital. Tatăl femeii a depus plângere la poliție și a reușit să facă și câteva filmări înainte de decesul acesteia. Femeia, în vârstă de 52 de ani, a murit în septembrie, anul trecut și, pentru că a fost confirmată cu Sars-Cov2, nu i s-a făcut necropsie și nu se poate proba că aceasta a fost agresată.

În luna august a anului trecut, femeia s-a simțit rău și a fost dusă la spitalul din localitatea gorjeană Dobrița. A fost testata pentru COVID iar rezultatul a fost pozitiv. Tatăl femeii susține că, la spitalul din Dobrița, aceasta a fost agresată de asistente pentru că ar fi cerut calmante pentru durerile pe care le avea.

Bărbatul a încercat să vorbească și cu directorul medical al instituției căruia i-a prezentat situația.

Conducerea spitalului din Dobrița susține, însă, că s-ar fi făcut o anchetă internă care nu a dovedit cele susținute de tatăl femeii.

Directorul susține că nu a văzut imaginile și că, dacă aparținătorii aveau suspiciuni de agresiune, ar fi trebuit să o
ducă pe femeie la un examen medico-legal. Doar că, aceasta era confirmată cu Covid și depindea de aparatele de oxigen, lucru imposibil pentru aparținători. După doar câteva zile, a fost transferată la Târgu-Jiu pentru
că starea ei de sănătate s-a agravat.A fost internată la Terapie Intensivă iar după 10 zile a decedat.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă și purtare abuzivă.

Total
0
Shares
Total
0
Share