Bradul dorit, direct la ușă – Focus Prima TV

Bradul dorit, direct la ușă

Imagine cu golburi, luminite si beteala intr-un brad de craciun impodobit. Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Bradul de Crăciun mult visat stă anul acesta la doar un… telefon distanță! Dacă v-ați plictisit de vechile decorațiuni sau dacă pur și simplu nu aveți timp perioada aceasta pentru a decora bradul, o firmă specializată va veni în livingul dumneavoastră și va pune totul la punct. Decorațiunile sunt inedite, după ultimele tendințe, dar pot fi și personalizate.

Radu Vaștag, unul dintre componenții trupei Bere Gratis, a deschis în urmă cu trei ani această afacere. Totul a pornit de la o discuție pe care a avut-o cu câțiva prieteni, în urma căreaia și-a dat seama că acest lucru ar putea fi un real ajutor pentru cei care sunt prea ocupați de sărbători.

Procedura este simplă: clienții îl sună pe Radu, stabilesc ziua în care vor să fie împodobit bradul, iar după, aleg decorațiunile. La final de sezon, tot el vine și ia bradul din casele oamenilor, astfel încât aceștia nu mai au nicio grijă, iar tot ce le rămâne este să… se bucure de sărbători.

Înainte să înceapă afacerea, artistul a urmărit diferite tutoriale pe internet, pentru a vedea care sunt procedurile corecte după care se împodobește un brad. Tot de acolo, se mai insipră uneori pentru a găsi noi modele de decorațiuni.

Mai mult, de anul acesta Radu s-a asociat cu mai multe firme, care produc ornamente chiar după pozele date de clienți.

Total
0
Shares
Total
0
Share