Bucureștenii au luat cu asalt magazinele. Surpriză mare, ce au cumpărat cel mai mult înainte de Crăciun – Focus Prima TV

Bucureștenii au luat cu asalt magazinele. Surpriză mare, ce au cumpărat cel mai mult înainte de Crăciun

Ca în fiecare an de Sărbători, bucureştenii au luat cu asalt magazinele, dar nu pentru alimente şi cadouri. Este incredibil ce au cumpărat cel mai mult locuitorii Capitalei înainte de Crăciun.

Dacă în alţi ani bucureştenii luau cu asalt magazinele pentru a achiziţiona cadouri şi coşuri întregi de alimente specifice sărbătorilor de iarnă, în 2020 lucrurile stau cu totul diferit. Ce au cumpărat locuitorii Capitalei cel mai mult înainte de Crăciun?! Calorifere electrice şi aeroterme. Era de aşteptat, dat fiind că Bucureştiul are mari probleme cu termoficarea în ultima perioadă. Avarii grave au dus la situaţia în care mii de locuinţe nu au apă caldă sau căldură.

Conform informaţiilor oferite de cei de la eMAG, vânzările la calorifere electrice au fost de două ori mai mari în ultima lună, fata de de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar la aeroterme cu peste 60%.

Acelaşi lucru a fost observat şi de cei de la Flanco. Au fost vândute cu 40% mai multe astfel de aparate de încălzit în luna noiembrie şi cu 25% în decembrie online, iar în magazinele fizice a fost înregistrată o creştere de 103% în ultima lună.

Total
0
Shares
Total
0
Share