Bugetarii vor demisia lui Cîțu - Focus Prima TV

Bugetarii vor demisia lui Cîțu

Inquam

Sunt oamenii pe care ne bazăm şi de la care aşteptăm siguranţă şi calm ori de câte ori suntem în pericol! Totuşi, astăzi, poliţiştii au trecut peste limitele decenţei şi au arătat că le-a ajuns cuţitul la os. Chiar în poarta palatului Cotroceni s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au dat cu fumigene. Nu sunt singurii nemulţumiţi de condiţiile salariale. Alături de grefieri, medici, angajaţi din penitenciare, dar şi de o parte a celor din
mediul privat care au ieşit astăzi pentru prima dată în stradă, şi-au cerut la unison drepturile. Pentru aleşi însă, strigătul oamenilor pare doar o…fumigenă!

Ultima ieșire în stradă a bugetarilor din Capitală a fost și cea mai violentă. Jandarmii trimiși să asigure ordinea au reușit cu greu să le facă față colegilor din poliție care dădeau cu fumigene.

Protestatarii au acuzat Jandarmeria de comportament abuziv.

În replică, reprezentanții instituției au negat orice acuzație de abuz din partea jandarmilor.

O manifestație a avut loc și la Guvern și, la fel ca zilele trecute protestatarii au cerut demisia executivului. Doar că astăzi aceştia au scandat dar au şi dansat…

Proteste asemănătoare au avut loc în mai multe orase din țară. La Alba, o sută de polițiști și grefieri s-au stâns în fața prefecturii.

Încă din din luna decembrie a anului trecut, de cand Guvernul a anunțat masuri de austeritate, bugetarii și-au strigat nemulțumirile și și-au cerut drepturile salaraiale în fața celor mai importante instituții din toată țara.

Total
0
Shares
Total
0
Share