Bunica, singurul ajutor – Focus Prima TV

Bunica, singurul ajutor

4 surori din judetul Iasi poarta in suflet o dramă de nedescris după ce mama lor, a intrat în comă în urma unei infecții și a rămas imobilizată la pat. Toată speranta şi-o pun acum în bunica lor, o femeie de 67 de ani care se chinuie să le pună în fiecare zi pe masă o bucată de pâine și să le ajute zilnic la teme. Două dintre copile sunt gemene și împart acceași tabletă ca să învețe. Sora cea mare vrea să fie medic și să
salveze oameni. Până atunci…noi putem să-i salvăm pe ei.

Drama acestei familii a început în luna iulie, când mama celor 4 fete a intrat în comă, în urma unei infecții puternice. Medicii i-au salvat viata, însă femeia a rămas cu sechele și nu se mai poate ridica din pat. Cele patru copile stau acum în grija bunicii, care cu mari greutăți reușește să le ofere un trai decent.

Familia trăiește acum din pensia de 800 de lei a bunicii și câțiva bănuți pe care îi aduce tatăl, care munceste cu ziua prin vecini. Cu ochii în lacrimi bunica merge spre bucătărie… un loc improvizat.

Toti cei șapte locuiesc în două camere pe care au reușit cu greu să le ridice. Nu au nici măcar o baie!

E vremea colindelor și cu bucurie, știu că atunci când se aud cântări în poarta e semn că cineva vrea să îi vadă.

Amalia este cea mai mare dintre surori și în tot acest timp este prezentă și la orele online. Nimic nu îi distrage atenția, nici măcar cadoul frumos ambalat și colorat.

Copilele găsesc mereu prilej să se bucure. Știu că dacă vor colinda, Moșul trebuie să le audă și să vină și la ele…

Fetele ar avea nevoie de haine și încălțăminte, rechizite și tablete pentru școală, dar și siguranța că vor avea ce mânca în fiecare zi. Cei care acum în prag de sărbători vor să fie ajutoarele moșului și să le întindă fetelor o mână de care au atât de mare nevoie o pot face accesând adresa de email credeinbine@primatv.ro.

Total
0
Shares
Total
0
Share