Bunică umilită la spital - Focus Prima TV

Bunică umilită la spital

Bunică, spital, umilință. Aceste trei cuvinte par a nu încăpea împreună în aceeași frază. Realitatea arată altfel: o bunică de 84 de ani a fost umilită, acuză nepoata ei, de catre infirmierele care ar fi trebuit să o ajute. Vina bătrânei? Îi fusese amputat un picior și nu putea să se așeze singură sau sa stea in picioare. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Acum trei săptămâni, femeia, in vârstă de 84 de ani, a avut o operație: i-a fost amputat un picior. Umilințele au început la trei zile după intervenția chirurgicală. A fost trimisă să facă un EKG. Femeia nu a scăpat de chin nici după ce i s-a făcut EKG-ul.

Medicul curant al femeii a fost informat de familie despre incident. Nepoata a făcut și o sesizare scrisă către conducerea spitalului. De atunci a trecut o săptămână. Niciun răspuns. Nepoata caută explicațiile.

Varianta care a ajuns la conducerea este însă alta. Directorul medical al spitalului recunoaste că mai primește sesizări referitoare la comportamentul inadecvat al unora dintre infirmiere. Oficial, conducerea spitalului spune că a fost demarată o anchetă, dar până acum nu s-a stabilit nici cine au fost infirmierele de gardă și nici dacă vreun brancardier a fost prezent când s-a întâmplat incidentul.

Total
0
Shares
Total
0
Share