Campingul din aeroport – Focus Prima TV

Campingul din aeroport

Criza sanitară a dus la apariția unui tip de turism cel puțin bizar. Pentru că zborurile au devenit o raritate în contextul carantinelor repetate, pe principalul aeroport din Singapore a apărut o pădure de corturi. Campingul din aeroport este chiar o detinație de lux, unde amatorii de vacanțe excentrice trebuie să scoată din buzunar 270 de dolari pentru o singură noapte de cazare.

Mai mulți locuitori din Singapore și-au făcut bagajele de vacanță și s-au îndreptat către aeroport. Nu pleacă însă nicăieri. Ținta vacanței lor este chiar aeroportul. Într-un centru comercial din interiorul acestuia au apărut zeci de corturi.

Corturile nu sunt unele obișnuite. Decorate de designeri și amenajate fastuos, ele sunt alternative de lux și pentru cei care au pierdut avionul sau pentru cei cărora zborul le-a fost anulat.

Costul unei zile de cazare în corturile din aeroport nu este însă unul deloc mic. Amatorii de vacanțe inedite trebuie să scoată din buzunar 270 de dolari pentru a putea înnopta aici. Chiar și așa, oganizatorii proiectului anunță că toate corturile au fost deja închiriate până la sfârșitul acestui an.

Total
0
Shares
Total
0
Share