Candele aprinse la ATI – Focus Prima TV

Candele aprinse la ATI

Ies la iveală noi detalii despre incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț. Informațiile duc către o concluzie sumbră. La terapie intensivă erau aprinse candele, iar medicii au încercat să mușamalizeze realitatea la audieri. Focul deschis care ardea în permanență la ATI este astfel una dintre cele mai probabile cauze ale incendiului în urma căruia au murit 15 oameni.

După audieri maraton, care au durat mai bine de 12 , se conturează o ipoteză șocantă cu privire la cauzele incendiului de la spitalul din Piatra Neamț. La secția de ATI ar fi fost aprinse în permanență candele pentru cei care decedau din cauza infecției cu SARS COV 2. Realitatea, omisă în declarații de personalul medical, este evidențiată de probatoriul anchetatorilor.

Nu ar fi singura regulă care a fost încălcată în spitalul groazei. Cadrele medicale aveau doar o pregătire formală cu privire la protecția împotriva incendiiilor.

De asemenea, ancheta a mai scos la iveală că paturile pacienților erau mult prea numeroase pentru spațiul existent și că nu exista un sistem adecvat de ventilație. Până la un verdict definitiv al instanței, rudele celor care au murit în incendiul de la Piatra Neamț au de trecut și prin alte încercări grele. În cazul unora dintre victimele incendiului din spital, rezultatele necropsiilor nu fac legătura directă între deces și
focul izbucnit în salonul COVID.

În urma incendiul de la secția ATI din Piatra Neamț au murit 15 persoane.

Total
0
Shares
Total
0
Share