Captivă în cușca iubirii toxice – Focus Prima TV

Captivă în cușca iubirii toxice

Dăruite dintr-un sentiment de vinovăție, jucăriile din pluș poartă cu ele povara sufletelor chinuite de bătăi și vorbe grele. Campania Fundației Anais, sprijinită de Focus, Dăruit Din Vină, vă aduce acum un nou episod cutremurător. Vorbim azi despre o mamă. Al cărei fiu va rămâne, crede ea, cu trauma abuzurilor la care soțul ei o supunea în fața copilui.

Când am cunoscut-o, avea glasul tremurat și mâinile împreunate. Să presupunem că o cheamă Diana. Ce știm despre ea e faptul că este victima unor abuzuri emoționale grele. Povestea ei, ca mai toate poveștile de acest fel, a început cu multă iubire.

Ușor-ușor, soțul Dianei a început să creadă că femeia îl minte. Și a dezvoltat o neîncredere oarbă fără nicio bază,
spune Diana. Pe măsură ce banuielile lui creșteau, familia se destrăma. Bărbatul arunca vorbe grele. Femeia încerca să explice și să se apere. Dar neîncrederea se amplifica.

Bărbatul a simțit, la un moment dat, că face ceva greșit. S-au arătat firave semne de vinovăție. Așa că a început să îi facă Dianei daruri. La început, jucării primite la diverse promoții. Apoi, au venit cadourile dăruite din vină.

Ce ignora bărbatul era faptul că un copil era martorul întregii povești.

Psihologii au o explicaţie generală pentru faptul că femeile ajung să accepte aceste tipuri de abuz.

Campania Dăruit din Vină continuă şi săptămâna viitoare la Focus cu o nouă poveste aflată sub simbolul jucăriilor dăruite de agresori victimelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share