Carantină în Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, de sâmbătă, ora 22:00 – Focus Prima TV

Carantină în Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, de sâmbătă, ora 22:00

Localităţile Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni din judeţul Ilfov pot intra de sâmbătă seara, de la ora 22:00, în carantină.

UPDATE 14:15 A fost emis ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, Corbeanca cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni , Mogoșoaia, din Județul Ilfov.

UPDATE 14:00 DSU a aprobat intrarea în carantină a localităților Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, la solicitarea Comitetului pentru Situații de Urgență al județului Ilfov. Informaţia a fost confirmată pentru Ştirile ProTV de către şeful DSU, Raed Arafat.

Vineri, DSP Ilfov a solicitat în mod oficial carantinarea localităților Corbeanca, Mogoșoaia, Măgurele, Popești Leordeni, Otopeni și Dobroiești. Ca să intre în vigoare, măsura trebuie aprobată de INSP, de Comitetul județean și apoi şi de Departamentul pentru Situații de Urgență.

Total
0
Shares
Total
0
Share