Cazare gratuită pentru aparținători, de la Biserică – Focus Prima TV

Cazare gratuită pentru aparținători, de la Biserică

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lipsa paturilor de la Terapie Intensivă a creat o mare problemă pentru români. Migrația pacienților de la un județ la altul în căutarea unui loc liber, care să le permită supraviețuirea, i-a pus în dificultate pe aparținători. Pentru a fi
aproape de bolnavii lor, oamenii sunt nevoiți să se mute, pentru o vreme, în orașe necunoscute lor, unde chiriile și prețurile camerelor de hotel lovesc rău în bugetul familiei. La Cluj-Napoca, biserica din oraș le-a sărit în ajutor
aparținătorilor, punându-le, GRATUIT, la dispoziție câteva spații de cazare.

Pe lângă prețul cazării într-un apartament sau la un hotel, aparținătorii mai trebuie să dea bani și pe alimente,
medicamente, precum și pentru alte cheltuieli zilnice. În încercarea de a-i ajuta pe acești oameni, părintele Cristian de la Biserica Sfânta Treime, împreună cu comunitatea și cu sprijinul autorităților clujene a reușit să înființeze Casa de Oaspeți Sfântul Ilie. Aceasta este situată în centrul orașului Cluj Napoca, în preajma clinicilor.

Casa de Oaspeți Sfantul Ilie poate oferi adăpost pentru 12 persoane. Sunt patru camere, fiecare cu baie proprie, unde totul este impecabil.

În ultima perioada vestea despre Casa de Oaspeți a ajuns la foarte multe persoane și cererile continua sa apara.

Intr-un oras unde preturile nu sunt deloc mici, acest ajutor este o binecuvântare.

Cei care au trecut pragul casei de oaspeți sunt foarte mulțumiți de tot ceea ce li s-a oferit și cred ca astfel de locuri ar fi binevenite în toate marile orașe ale țării.

Total
0
Shares
Total
0
Share