Ce scrie presa internaţională despre clasicul Simona Halep – Serena Williams – Focus Prima TV

Ce scrie presa internaţională despre clasicul Simona Halep – Serena Williams

Presa internaţională a acordat spaţii ample marii confruntări din sferturile de finală de la Australian Open.

“Serena Williams se întoarce în timp la Australian Open. În meciul cu Sabalenka, Serena a adus aminte de o perioadă timpurie a carierei sale, cu mult înainte să devină regina indubitabilă a tenisului. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a descris mişcările Serenei Williams ca fiind cele mai bune pe care le-a văzut de mult timp încoace.

După 23 de titluri majore şi sute de milioane de dolari câştigate din tenis, cum îşi mai găseşte Williams motivaţia? Răspunsul poate fi găsit în cum şi-a petrecut Serena ziua liberă. După antrenamentul de sâmbătă, şi-a pus fetiţa la culcare şi a dat telefoane în interes de serviciu în SUA, acolo unde s-a interesat de afacerile sale, mai ales de linia vestimentară “S by Serena”, pe care a descris-o ca fiind o a doua carieră.”, au scris cei de la New York Times.

“Simona Halep va întâlni legenda Serena. Acest meci ar putea candida uşor pentru o finală de Grand Slam, dar Simona Halep şi Serena Williams vor juca în sferturile de finală de la Australian Open. Bockbuster-urile vin pe bandă rulantă la Australian Open. Halep şi-a luat revanşa cu Iga Swiatek, după ce a fost demolată la Roland Garros 2020. Recompensa? Un sfert de finală clasic, cu Serena. Pe hârtie, Williams este fără dubii favorită: conduce cu 9-2 la directe, dar ultimul meci dintre cele două a fost acea finală de la Wimbledon.”, au notat cei de la rolandgarros.com.

Total
0
Shares
Total
0
Share