Ce spune președintele Iohannis despre PNRR: Nici mie nu mi s-a părut un plan perfect, dar este rezonabil - Focus Prima TV

Ce spune președintele Iohannis despre PNRR: Nici mie nu mi s-a părut un plan perfect, dar este rezonabil

Klaus Iohannis dă asigurări că Planul Național de Redresare și Reziliență va fi aprobat în toamnă. Într-o declarație făcută miercuri, președintele a spus că nu planul nu este unul perfect, dar e unul rezonabil. “Nu tot ce e pus în PNRR va fi realizat, dar ceea ce va rămâne, iar asta e pretenția mea, trebuie pus în practică”, a precizat Iohannis. 

“Vom avea un PNRR aprobat. Mi s-a părut puțin… foarte unilateral articolul (din publicația Die Welt- n.r.), ca să nu zic mai mult (…). Sunt anumite informații pe surse, care <se scurg>, dar nu se scuge nimic, ci sunt unii care vor să-și dea importanță și dau informații senzaționale mai departe. Dar PNRR-ul nostru, știm, am știut de la început că nu este perfect, de aceea am spus de acum câteva luni de zile că este foarte bine că s-a depus, că întrebările Comisiei se discută, se caută soluții. Nici mie nu mi s-a părut un plan perfect, dar în timpul scurt planul a fost elaborat și e un plan rezonabil. Va primi răspuns orice întrebare a Comisiei”, a declarat Klaus Iohannis.

Total
0
Shares
Total
0
Share