Ciolacu anunță că PSD face un buget paralel: Vom arăta românilor că sunt bani pentru majorări de pensii și salarii – Focus Prima TV

Ciolacu anunță că PSD face un buget paralel: Vom arăta românilor că sunt bani pentru majorări de pensii și salarii

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Partidul Social Democrat va construi un „buget alternativ” care să arate românilor că sunt bani pentru majorarea pensiilor și a salariilor.

„Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ și le vom arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile”, a declarat Ciolacu duminică, la România TV.

Premierul Florin Cîţu a anunțat, miercuri, că Executivul a început pregătirea pentru bugetul anului 2021, iar în acest sens propunerea este să fie votat în Parlament pe 4 februarie. La începutul anului Guvernul a decis să plafoneze creșterea salariilor în sectorul bugetar și să plafoneze creșterea pensiilor speciale. De asemenea, restul pensiilor vor fi majorate, cel mai probabil, abia în luna septembrie. Măsurile sunt necesare pentru menținerea unui deficit de 7% în 2022, susțin guvernanții.

Total
0
Shares
Total
0
Share