Ciolacu, despre lipsa citostaticelor: Este crimă. Răspunzător este Iohannis, a ieşit din hibernare să dea veştile bune – Focus Prima TV

Ciolacu, despre lipsa citostaticelor: Este crimă. Răspunzător este Iohannis, a ieşit din hibernare să dea veştile bune

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că lipsa unor medicamente necesare tratamentului bolnavilor de cancer este “crimă”. El îl cataloghează pe premierul Florin Cîţu drept un “prim ministru de paie” şi îi critică şi pe vicepremierul Dan Barna şi pe preşedintele Klaus Iohannis pentru această situaţie.

“Asta este crimă. Nu există… un bolnav de cancer, mai ales copiii, mortalitatea mai ridicată, nu au citostatice, nu au nicio şansă. Boala evoluează foarte repede. Mă uit la primul ministru astăzi, la domnul Cîţu. Auziţi explicaţii de prim ministru! Dacă tu eşti prim ministru de paie şi miniştrii nu te informează, Guvernul României nu funcţionează, pentru că există vicepremierul care are în subordinea ministerul Sănătăţii, vicepremierul există în Guvern ca să-l informeze pe primul ministru exact ce se întâmplă în domeniile care le coordonează. Tu afli şi spui de parcă tu nu ai nicio vină «eu nu am ştiut acest lucru». Problema nu este că ai ştiut sau nu ai ştiut. E foarte grav că nu ai ştiut! Problema este că mor oamenii”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3. 

Total
0
Shares
Total
0
Share