Cioloș răspunde la criticile lui Iohannis privind ieșirea de la guvernare: „Care guvernare? Se mai guverna în interesul României?” - Focus Prima TV

Cioloș răspunde la criticile lui Iohannis privind ieșirea de la guvernare: „Care guvernare? Se mai guverna în interesul României?”

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele USR, Dacian Cioloș, reacționează după ce președintele Klaus Iohannis a criticat partidul pentru că a „abandonat guvernarea”. El acuză că premierul Florin Cîțu a demis doi miniștri USR PLUS fără consultări și că a promovat proiecte care erau în interesul PNL.

„Singura referire a președintelui e la USR PLUS. Care guvernare? Se mai guverna în interesul României când premierul Cîțu punea prioritar pe ordinea de zi proiecte legislative care îl interesau pe el pentru partid? Asta e guvernare de coaliție? Noi am rămas la guvernare pentru că statul are nevoie de reforme. Și el recunoaște că încrederea românilor a scăzut dramatic în ultima perioadă. Și atunci, de ce nu facem depolitizarea? De ce păstrăm posturi pe care să le folosim ca sinecuri pentru oamenii din PNL?”, a spus Cioloș la Digi24.

Total
0
Shares
Total
0
Share