Circulaţie rutieră afectată de vremea nefavorabilă pe Valea Oltului, pe DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru şi pe drumul de acces către staţiunea Rânca. Circulaţie feroviară întreruptă la Călimăneşti – Focus Prima TV

Circulaţie rutieră afectată de vremea nefavorabilă pe Valea Oltului, pe DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru şi pe drumul de acces către staţiunea Rânca. Circulaţie feroviară întreruptă la Călimăneşti

Circulaţia rutieră a fost afectată timp de mai multe ore în noaptea de luni spre marţi, de viiturile produse pe Valea Oltului, dar şi pe DN 66 Târgu Jiu – Lainici, DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru. De asemenea, drumarii intervin cu utilaje de iarnă pentru a menţine deschis drumul Novaci – Rânca. Circulaţia a fost oprită pe secţia de cale ferată 201 Vâlcea-Sibiu, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, din cauza mai multor copaci căzuţi pe linia de cale ferată. Locomotiva şi un vagon al unui tren au deraiat între localităţile Călimăneşti şi Brezoi, fără a fi înregistrate victime.

”Pe DN 7, Valea Oltului, şi pe DN 66, Defileul Jiului, din cauza precipitaţiilor abundente s-au format viituri care au antrenat grohotiş blocând partea carosabilă”, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Drumarii au intervenit cu utilaje de mare capacitate iar circulaţia a fost reluată.Conform Centrului Infotrafic, s-au înregistrat blocaje în două puncte de pe Valea Oltului. ÎÎntre localităţile Căciulata şi Brezoi, circulaţia a fost oprită, iar îîntre localităţile Brezoi şţi Proieni, s-a desfăşurat alternativ pe un fir.

Circulaţia a fost oprită din cauza unei viituri şi pe DN 7A Brezoi – Obârşia Lotrului, kilometrul 1+700 metri, în localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea.

Total
0
Shares
Total
0
Share