Cîţu, despre revocarea miniştrilor: „Este atributul premierului. Asta a spus şi Orban de multe ori. Nu înţeleg de ce şi-a schimbat declaraţia” - Focus Prima TV

Cîţu, despre revocarea miniştrilor: „Este atributul premierului. Asta a spus şi Orban de multe ori. Nu înţeleg de ce şi-a schimbat declaraţia”

Întrebat despre faptul că Ludovic Orban a spus că remanierea lui Alexandru Nazare de la Finanţe a fost făcută împtriva voinţei sale şi fără consultarea PNL, premierul Florin Cîţu a declarat că revocarea unui ministru din funcţie este atributul constituţional al prim-ministrului, lucru pe care l-a susţinut de multe ori şi Ludovic Orban. „Nu înţeleg de ce şi-a schimbat acum declaraţia”, a adăugat Cîţu.

„O spun a nu ştiu câta oară. Decizia de a remania pe domnul ministru e atributul constituţional al premierului şi declaraţie pe care a făcut-o şi domnul Orban de foarte multe ori. Nu înţeleg de ce şi-a schimbat acum declaraţia”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat despre faptul că Ludovic Orban a afirmat că revocarea lui Alexandru Nazare de la Finanţe nu a avut acordul său sau consultarea PNL.

Total
0
Shares
Total
0
Share