Alina Gorghiu cere demiterea inspectorului şcolar general din Argeş care ar fi dus elevi de liceu la alegerile interne din PNL

Alina Gorghiu cere demiterea inspectorului şcolar general din Argeş care ar fi dus elevi de liceu la alegerile interne din PNL

Senatorul PNL Alina Gorghiu cere demiterea şefei Inspectoratului Şcolar General din Argeş, Elena Liliana Murguleţ, pe care o acuză că a înscris elevi de liceu în partid pentru a-i pune să voteze la alegerile de la PNL Piteşti.

„Inspectorul şcolar general al judeţului Argeş trebuie demis de urgenţă pentru că a dus politicul în şcoală şi elevii în politică, uzând de poziţia sa! Singura politică pe care trebuia să o facă era cea a educaţiei”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

„Când interesele politice surclasează atribuţiile unei funcţii publice, când un inspector şcolar general obligă profesorii să voteze în funcţie de simpatiile sale şi când elevii devin în mâna sa masă de manevră, soluţia este una singură: demiterea”, a adăugat ea.

Declaraţia vine după ce presa locală a scris că, pentru a asigura victoria unui anume lider la PNL Piteşti, inspectorul şcolar general „a înscris elevi de liceu în partid, deşi conform convocatorului, drept de vot au doar membri cotizanţi până la 31 decembrie”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt