Am spus că programul de guvernare trebuie respectat, asta nu e o critică

Am spus că programul de guvernare trebuie respectat, asta nu e o critică
Inwuam Photos / George Calin

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a respins miercuri informaţiile potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu şeful statului, Klaus Iohannis, şi premierul Nicolae Ciucă care i-ar fi cerut să nu mai critice acţiunile coaliţiei şi ale Executivului, arătând că afirmaţiile sale vizau necesitatea respectării programului de guvernare, ceea ce nu reprezintă o critică.

El a fost întrebat de jurnalişti despre informaţiile potrivit cărora ar fi avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Nicolae Ciucă care i-ar fi cerut să nu mai critice acţiunile coaliţiei şi ale Guvernului.

"Informaţii false. Nu... Dar, îmi arătaţi şi mie o critică a Guvernului? Am spus că programul de guvernare trebuie respectat, asta nu e o critică", a declarat Cîţu, la Parlament.

Spunându-i-se că l-a criticat pe premierul Ciucă după ce Guvernul a decis o serie de măsuri de relaxare a restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19 în perioada sărbătorilor de iarnă, el a răspuns: "Nu, am spus că eu am fost criticat când am luat măsuri de relaxare în vară şi acum, când vine valul cinci ne relaxăm, nu am criticat pe nimeni".

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt