Cîţu intervine în problema gunoaielor din Bucureşti: Sunt prea mici sancţiunile? Le creştem

Cîţu intervine în problema gunoaielor din Bucureşti: Sunt prea mici sancţiunile? Le creştem

Premierul Florin Cîţu intervine în problema gunoaielor din Bucureşti, afirmând că dacă sancţiunile date de autorităţi sunt prea mici, acestea vor creşte, astfel încât în Capitală să nu mai existe situaţii ca cea din Sectorul 1. Totodată, prim-ministrul atrage atenţia că problema deşeurilor nu se rezolvă dacă agenţiile statului constată pericolul iar mai apoi „se spală pe mâini” şi nu fac nimic.

Întrebat, joi, la Alba Iulia, despre problema gunoaielor de pe străzile Capitalei, Florin Cîţu a îndemnat autorităţile să treacă la de faza de constatare a problemei, la cea de sancţionare.

„Trebuie să ne uităm, până la urmă sunt sancţiunile prea mici? Dacă sunt prea mici sancţiunile, mergem şi le creştem. Eu aş vrea să trecem de la faza aceasta de constatare a situaţiei şi mă adresez la toţi cei care am văzut că merg şi arată că este gunoi acolo. Toţi aceşti oameni, ca reprezentanţi ai statului român, au atribuţii foarte clare. Unde sunt probleme daţi amendă, recuperaţi amenda şi rezolvaţi situaţia”, a spus premierul, citat de Mediafax.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt