Fostul secretar de stat Claudiu Catană consideră că preşedintele Klaus Iohannis deţine cheia alegerilor anticipate

Fostul secretar de stat Claudiu Catană consideră că preşedintele Klaus Iohannis deţine cheia alegerilor anticipate

Cheia alegerilor generale anticipate este la preşedintele Klaus Iohannis, doar el poate să ştie dacă şi când vor avea loc, a declarat la Prima News fostul secretar de stat Claudiu Catană.

„Spre deosebire de alte cicluri electorale, când opoziţia cerea alegeri, acum cei de la putere au toate pârghiile pentru a declanşa anticipate. E greu de spus dacă vor avea loc anticipate sau nu, iar dacă rotativa va avea loc, sigur nu va avea loc în condiţiile discutate acum un an şi jumătate. Un singur om ştie mai bine şi are putere – Iohannis”, a spus Catană.

El a spus că nu crede într-un candidat comun PNL-PSD la prezidenţiale şi că românii vor vota de această dată un om care să-i reprezinte.

„Momentan, Mircea Geoană se prezintă drept un candidat viabil. Rămâne principalul candidat pentru prezidenţiale, nu are partid care să-l susţină, dar e cunoscută apropierea sa de PSD. Oamenii se îndreaptă de obicei către cine n-a mai fost la guvernare. Cred că AUR la europarlamentare va lua un scor mai mare decât în sondaje”, a adăugat politicianul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt