Lider PNL din tabăra lui Cîţu, pe aceeaşi voce cu AUR: Sper că trecerea cuvântului GEN în loc de SEX pe noile buletine e doar o eroare

Lider PNL din tabăra lui Cîţu, pe aceeaşi voce cu AUR: Sper că trecerea cuvântului GEN în loc de SEX pe noile buletine e doar o eroare

Preşedintele PNL sector 4, Pavel Popescu, unul dintre susţinătorii lui Florin Cîţu în competiţia internă din partid, critică modelul noilor cărţi de identitate electronice. Popescu este nemulţumit că pe acestea este trecut „gen” în loc de „sex”. Aceeaşi supărare au avut-o şi cei din AUR, care consideră că acestă modificare are scopul de a „reeduca populaţia”.

„Eu cred şi sper din suflet că trecerea cuvântului “GEN” în loc de “SEX” pe specimenul de CI făcut public e doar o gravă eroare din partea autorităţilor. Eroare pe care desigur, o vor repara”, a scris Pavel Popescu, într-un mesaj pe Facebook.

Popescu este unul dintre reprezentanţii aripii conservatoare din PNL. Acesta s-a opus introducerii educaţiei sexuale în şcoli şi a criticat adoptarea raportului Matic în Parlamentul European, răspândint un fake-news prin care se afirma că europarlamentarii au votat pentru ca bărbaţii să rămână gravizi sau să poată alăpta. „În urma votului celor de la Renew Europe din Parlamentul European, noi taţii, putem împărţi cu voi mamele, de astăzi, povara alăptării. Unii s-au smintit de tot”, scria Pavel Popescu, pe 25 iunie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt