Ministerul Sănătăţii a finalizat licitaţia pentru construirea Centrului de Arşi Grav de la Târgu Mureş

Ministerul Sănătăţii a finalizat licitaţia pentru construirea Centrului de Arşi Grav de la Târgu Mureş
foto: Facebook

Alexandrul Rafila a anunţat că Ministerul Sănătăţii a finalizat licitaţia pentru construirea Centrului de Arşi Gravi de la Târgu Mureş, iar Centrul pentru Arşi Gravi va fi amplasat în curtea spitalului existent şi va fi conectat la clădirea principală a acestuia. investiţia se ridică la 322 milioane lei şi este asigurată de către Ministerul Sănătăţii, prin Banca Mondială.

„Ministerul Sănătăţii a finalizat licitaţia pentru construcţia Centrului de Arşi Gravi de la Tg. Mureş. Centrul pentru Arşi Gravi va fi amplasat în curtea spitalului existent şi va fi conectat la clădirea principală a acestuia”, a scris Alexandru Rafila, joi pe Facebook.

 
Noul centru va avea şapte nivele, iar aria construită – desfăşurată va fi de 24.577 mp şi va avea următoarele funcţiuni: centru de arşi cu cinci paturi pentru pacienţi critici, 10 paturi pentru terapie intermediară şi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă, secţie ATI cu 57 de paturi şi 25 de săli de operaţie distribuite pe două etaje, mai arată comunicatul de presă al MS.
 
Investiţia se ridică la 322 de milioane de lei şi va fi asigurată de Ministerul Sănătăţii prin Banca Mondială, mai indică sursa citată.
 
„România construieşte spitale!”, a adăugat ministrul Rafila.
 
Foto: Ministerul Sănătăţii

Afla mai multe desprecentru arsimureslicitatie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt