Orban, acuzat din PNL de conspiraţie împotriva lui Cîţu: „Noaptea ca hoţii, Orban îşi dă jos guvernul cot la cot cu USR şi AUR”

Orban, acuzat din PNL de conspiraţie împotriva lui Cîţu: „Noaptea ca hoţii, Orban îşi dă jos guvernul cot la cot cu USR şi AUR”
Inquam Photos / Octav Ganea

Şedinţa Birourilor Permanente ale celor două camere ale Parlamentului, convocată vineri seara la 23:00, nu a mai avut loc din cauza lipsei cvorumului, dar voci din PNL îl acuză pe Orban că s-a comportat ca şi cum ar vrea să-l dea jos din funcţia de premier pe Florin Cîţu cât mai repede.

Birourile Permanente ale celor două Camere au fost convocate vineri, la ora 23.00, în şedinţă online, pentru a lua act de depunerea moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR, dar şedinţa nu s-a putut desfăşurat din cauza lipsei cvorumului. Au participat doar membrii USR PLUS, AUR şi un număr redus de membri ai PSD, precum şi liderul Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, singurul reprezentant al PNL-ului. Cvorumul nu a fost întrunit, iar şedinţa s-a amânat pentru sâmbătă dimineaţa, la ora 11:00. Dinspre USR PLUS au venit imediat acuze adresate membrilor PNL şi PSD. „Mâine la ora 11:00 va avea loc o nouă convocare a Birourilor Permanente Reunite pentru a decide calendarul de vot al moţiunii de cenzură împotriva lui Cîţu. Şedinţa din seara asta tocmai s-a încheiat fără cvorum - PNL şi PSD au jucat la offsaid”, a afirmat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Cristina Prună, într-o postare pe Facebook.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt