Remus Pricopie: În opinia mea, Piedone nu trăieşte în secolul XXI, ci într-un fel de Sicilie a anilor 1970

Remus Pricopie: În opinia mea, Piedone nu trăieşte în secolul XXI, ci într-un fel de Sicilie a anilor 1970

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie consideră că există şanse mari pentru medicul Cîrstoiu să câştige alegerile locale din acest an.

"Se ridică, însă, o serie de întrebări simple. Prima: dacă medicul Cîrstoiu nu are şanse să câştige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat şi, eventual, eliminat din cursă, chiar înainte ca aceasta să înceapă? Mai există şi un al doilea element important. Conform mai multor sondaje, medicul Cîrstoiu a reuşit în mai puţin de 20 de zile să ajungă la o intenţie de vot de 23%. Ceilalţi doi candidaţi – Nicusor Dan şi Piedone – au scăzut destul de mult. Prin urmare, cum să scoţi din cursă un candidat cu şanse să câştige alegerile?", se întreabă Pricopie într-un interviu acordat Aktual24.

El a subliniat că, de la lansarea publică a lui Cîrstoiu, Nicuşor Dan continuă să scadă în sondaje.

„Cristian Popescu Piedone are şi el un mare avantaj: comunică public, cu presa, cu o foarte mare uşurinţă. Un lucru important pentru un politician, atribut pe care nu-l regasim la Nicusor Dan, dar care există, într-o oarecare măsură, la medicul Cîrstoiu”, spune rectorul SNSPA.

Totuşi, el subliniază că Piedone are multe probleme etice şi intelectuale.

„În opinia mea, Piedone nu trăieşte în secolul XXI, ci undeva într-un fel de Sicilie a anilor 1970. Acesta este stilul său de lucru, modul de a se raporta la bucureşteni, adică unul greşit. Medicul Cîrstoiu avea o problema de notorietate, dar s-a rezolvat. L-au ajutat contracandidatii, prin „dezvaluirile” lor, să fie „pe afiş”, pe ecranele televizoarelor, să audă toată ţara de medicul ortoped care a făcut 13.000 de operaţii. Oamenii au propriile sisteme de referinţă şi evaluare. În concluzie, în opinia mea, dacă săptămâna viitoare se vor înscrie oficial în cursă Nicuşor Dan, Cristian Popescu Piedone şi medicul Cătălin Cîrstoiu, atunci este foarte posibil ca viitorul primar general al Bucureştiului să fie Cîrstoiu", a precizat Pricopie.

 

 

Afla mai multe desprepricopiecirstoriupiedonenicusor
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt