Un număr mare de candidaţi la funcţia de primar general ar fragmenta electoratul, spun analiştii

Un număr mare de candidaţi la funcţia de primar general ar fragmenta electoratul, spun analiştii

Gabriela Firea este candidatul evident al PSD pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat la Prima News consilierul general Aurelian Bădulescu (PSD).

El a susţinut că Firea ar fi fost şi azi primar al Capitalei dacă nu interveneau „forţe nedemocratice” la alegerile trecute. Referitor la ratingul mare acordat de Fitch Bucureştiului, Bădulescu a spus că acesta este doar pentru că primăria se pregăteşte să împrumute bani.

„Au fost scoase din administrarea PMB parcuri, pasaje, poduri şi bulevarde, au fost date către sectoare, astfel au scăzut cheltuielile de la bugetul primăriei. Bucureştiul este în faliment, este în disoluţie astăzi. Nu este o analiză de bravadă, este o analiză realizată de un operator pe bani. Bucureştenii au suferit pentru ca Nicuşor Dan să obţină acest rezultat bun”, a arătat Bădulescu.

Analistul politic Alexandru Lăzescu a precizat că se aşteaptă la o participare destul de slabă la vot, din cauza uzurii clasei politice, şi că înmulţirea candidaţilor la funcţia de primar general creşte şansele Gabrielei Firea prin fragmentarea electoratului.

Afla mai multe desprealegeripmbrating
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt