VIDEO - Nicuşor Dan, în emisiunea La Final: Nu am avut comunicarea cea mai activă, mai ales la începutul mandatului. Despre Piedone: Un candidat populist

VIDEO - Nicuşor Dan, în emisiunea La Final: Nu am avut comunicarea cea mai activă, mai ales la începutul mandatului. Despre Piedone: Un candidat populist

Primarul genereral al Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că principala realizare a mandatului său este echilibrarea financiară a primăriei Bucureştiului, dar admite că nu a avut comunicarea cea mai activă, mai ales la începutul mandatului.
„Principala realizare este echilibrarea financiară a primăriei, credibilizarea faţă de firme, mai sunt marile lucrări de infrastructură, cum ar fi podul de la Doamna Ghica, lucrarea de la Glina, pe care a început-o Ceauşescu în 1965, în sfârşit reuşim să tratăm tot din canalizare şi să nu mai poluăm. Am adus 100 de tramvaie, prima oară după Revoluţie, 100 de troleibuze şi 100 de autobuze electrice, am reabilitat termoficarea. Tramvaiele şi troleibuzele au fost atribuite greşit şi am pierdut nişte ani”, a declarat Nicuşor Dan în emsiunea La Final de la Prima News.
El a spus că a venit la emisiune pe Pasajul Basarab, iar traficul a fost mai fluid din cauza deschiderii parţiale duminică a Podului Grant. „În luna mai vom circula pe patru benzi pe Râul Doamnei”, a adăugat primarul general.
El s-a referit şi la companiile municipale înfiinţate de predecesoarea sa, Gabriela Firea.
„Am desfiinţat 15 companii înfiinţate de Firea, pe unele însă trebuie să le păstrăm. Avem 4000 de oameni care au plecat, avem o economie de 100 de milioane pe ani, acum primăria cheltuie cât îşi permite”, a subliniat Dan.
Referitor la contracandidaţii săi, primarul Capitalei a spus că nu a văzut niciul fel de program la aceştia şi că nu cunoaşte toate declaraţiile lor, ci doar citeşte un rezumat zilnic.
„M-am întâlnit cu oameni care lucrează în Bucureşti şi şi-au făcut viză de flontant ca să poată vota. Piedone e un exemplu tipic de candidat populist. E singurul primar care nu mi-a răspuns niciodată la telefon”, a subliniat Dan.

Afla mai multe desprenicusor danmandatrealizari
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt