Comisarul turmentat - Focus Prima TV

Comisarul turmentat

Un ofițer DGA din Arad a fost prins beat în trafic, noaptea trecută. Comisarul șef a fost oprit pe un drum județean în momentul în care polițiștii au observat că o maşină…merge haotic. Când au văzut rezultatul arătat de aparatul etilotest ofițerul a fost condus direct la spitalul județean din Arad pentru recoltarea probelor biologice și s-a ales cu dosar penal. Bărbatul însă… nu este nu este la prima abatere de acest fel.

Sunt imagini filmate în anul 2008 atunci când ofițerul DGA Silviu Marian Popescu a ajuns în atenția autorităților după ce a fost prins beat la volan. Refuzând să i se recolteze probe biologice de sânge, bărbatul a fugit de polițiști

Agenții au reușit să îl oprească după ce i-au blocat mașina în trafic. A fost trimis în judecată și a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate cu suspendare, apoi achitat de Înalta Curte, pe motiv că nu reprezinta un pericol social.

Același bărbat din imagini a urcat, însă, din nou băut la volan, noaptea trecută. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0.82 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acum s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar cerectarile ar putea fi preluate, de Parchetul Curții de Apel Timișoara.

Total
0
Shares
Total
0
Share