Companiile caută soluții pentru a sprijini imunizarea angajaților și iau în calcul chiar un bonus pentru cei care fac vaccinul – Focus Prima TV

Companiile caută soluții pentru a sprijini imunizarea angajaților și iau în calcul chiar un bonus pentru cei care fac vaccinul

Autoritățile încearcă să-i convingă pe români să se vaccineze în număr cât mai mare. A apărut chiar și inițiativa acordării unui bonus pentru vaccinare.

Radu Burnete, director executiv al Confederației patronale Concordia, a declarat la Digi24 că, pentru ca economia să își revină cât mai repede, este nevoie ca angajații să își reia viața normală la birou.

Burnete a spus că sunt luate în discuție mai multe idei, dar că trebuie ținut cont că vaccinarea este voluntară și că obligarea angajaților să se vaccineze nu e o  cale constituțională.

“Companiile se vor uita și la alte metode de a stimula vaccinarea. Bonusurile reprezintă o idee vehiculată de unii oameni de afaceri. Unele companii se vor uita la soluția aceasta, dar pot anticipa anumite probleme cu angajații care refuză imunizarea anti-Covid pe motiv că bonusul se acordă pentru performanță la locul de muncă.

Total
0
Shares
Total
0
Share