Nicolae Ciucă şi Lucian Bode lansează candidaţii PNL în Sălaj şi Maramureş. Liderii PNL participă şi la evenimentul aniversar din Oradea

Nicolae Ciucă şi Lucian Bode lansează candidaţii PNL în Sălaj şi Maramureş. Liderii PNL participă şi la evenimentul aniversar din Oradea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi secretarul general PNL, Lucian Bode, participă vineri, începând cu ora 18.00, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Sălaj. În judeţ, PNL are cel mai tânăr primar din ţară, cu rezultate foarte bune în administrarea Şimleului Silvaniei. Recent, aici a fost inaugurată o piaţă mult aşteptată de locuitori, investiţie importantă, la eveniment fiind prezent preşedintele PNL.
Liderii liberali continuă astfel turul început în filialele PNL din ţară, pentru lansarea candidaţilor şi pentru fixarea obiectivului principal în campania electorală pentru alegerile locale - preluarea în fiecare judeţ a modelului liberal de dezvoltare.
Duminică, începând cu ora 14.00, preşedintele PNL şi secretarul general al PNL lansează candidaţii partidului şi în Maramureş, judeţul condus de tânărul liberal Ionel Bogdan.
Lansările candidaţilor la Sălaj şi Maramureş vor fi transmise live pe pagina de Facebook a PNL.
Sâmbătă, liderii partidului sunt prezenţi la Oradea, la evenimentul aniversar intitulat în judeţul Bihor şi în Oradea".
Nicolae Ciucă şi Lucian Bode sunt alături de Ilie Bolojan şi Florin Birta la sărbătoarea bihorenilor. Sunt peste 100 de ani de administraţie românească în Bihor şi peste 20 de ani de când PNL a preluat conducerea oraşului şi, din 2020 şi conducerea judeţului, cu rezultate remarcabile şi premiere în administraţia locală - Oradea a intrat în circuitul oraşelor Art Nouveau, alături de Viena şi Budapesta; Bihorul este primul judeţ cu un parc industrial dotat cu terminal cargo, primul judeţ cu un consorţiu de spitale, judeţul cu cel mai nou şi modern campus pentru învăţământ dual.
Acesta este modelul liberal de dezvoltare, transmite PNL, care a schimbat comunităţile. De altfel, la nivel central, guvernele PNL sunt cele care au dus absorbţia fondurilor europene la nivelul record de peste 90% şi banii din bugetul statului alocaţi investiţiilor au crescut considerabil sub conducerea PNL. Liberalii mizează pe faptul că tot mai mulţi români vor opta pe 9 iunie pentru a prelua în localităţile lor modelul PNL de administraţie performantă.

Afla mai multe despreciucabodesalajcandidati
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt