Constanţa: Un pacient de 80 de ani a murit după ce a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean – Focus Prima TV

Constanţa: Un pacient de 80 de ani a murit după ce a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean

Un pacient în vârstă de 80 de ani a murit duminică dimineaţă, după ce a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean Constanţa. Cadrele medicale chemate la faţa locului au făcut manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să-l salveze pe bărbat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că echipe din cadrul instituţiei au fost solicitate să intervină duminică dimineaţă după ce un bărbat a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean Constanţa. 

“Am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic la 112 în această dimineaţă la o persoană posibil căzută de la etajul cinci, în faţa Centrului de Dializă. De îndată la faţa locului au fost alertate o maşină de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa – B2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarat decedat la faţa locului în urma  protocolului de resuscitare.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica.

Total
0
Shares
Total
0
Share