Copac prăbușit peste bebeluș - Focus Prima TV

Copac prăbușit peste bebeluș

Un bebeluș din Statele Unite a supraviețuit în mod miraculos după ce un copac s-a prăbușit peste pătuțul în care se afla acesta. Incidentul a avut loc din cauza vântului extrem de puternic, cauzat de o furtună masivă. Deși casa a suferit daune majore, faptul că bebelușul nu a pățit nimic reprezintă cel mai important lucru pentru părinți.

Momentul prăbușirii copacului a fost filmat de camerele de supraveghere din casă. Bebelușul în vârstă de doar 5 luni dormea în pătuțul său, în timp ce s-a dezlănțuit urgia! Părinții se aflau într-o încăpere alăturată și au fugit într-un suflet la copil!

Părinții bebelușului au povestit că întâmplarea a avut loc la doar două minute după ce l-au pus pe copil în pătuțul său. Casa acestora a fost distrusă în totalitate, după arborele extrem de bătrân a rupt acoperișul și a ajuns până la parter. Oamenii le sunt extrem de recunoscători prietenilor și vecinilor care le-au sărit în ajutor.

Acesta nu este, însă, singurul moment de cotitură prin care familia din statul american Louisiana a trecut. Aceștia și-au pierdut aproape toate bunurile în urma unor inundații masive, în anul 2016.

Total
0
Shares
Total
0
Share