Copii, în pericol de moarte după ce s-au opărit cu ciorbă – Focus Prima TV

Copii, în pericol de moarte după ce s-au opărit cu ciorbă

Doi copii din localitatea vasluiană Huși au fost în pericol de moarte, după ce s-au opărit cu ciorbă fierbinte. Mamele lor găteau împreună și, într-un momente de neatenție cei mici au tras oala de pe foc. Din cauza gravității arsurilor, cei doi au fost transferați de la Vaslui la Iași, la Terapie Intensivă. Cea
mai afectată este fetița, în vârstă de un an și 9 luni, care a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 40 la sută din corp.

Copiii erau acasă când a avut loc evenimentul, iar părinții au sunat imediat la 112. Când au aflat ce s-a întâmplat, cei de la Huși au cerut imediat ajutor la ambulanța Vaslui.

Ambii copii au fost transferați la Iași, fetița în stare gravă, cu elicopterul SMURD, iar băiatul cu o ambulanță cu asistent medical.

La Iași s-a stabilit că arsurile nu se întind pe aproape tot corpul fetiței, așa cum se anunțase inițial.

Fetița de 1 an și 9 luni poate ajunge oricând la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, spune conducerea acestuia.

În momentul de față, cei doi copii din Huși, care au arsuri pe corp după ce s-au opărit cu ciorbă fierbinte rămân internați la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi.

Total
0
Shares
Total
0
Share