Copil bătut cu sălbăticie de tată - Focus Prima TV

Copil bătut cu sălbăticie de tată

Deznodământ controversat în cazul tatălui din județul Suceava ce și-a lovit cu cruzime propriul fiu de 7 ani, în filmarea care a revoltat o țară întreagă. Bărbatul a fost eliberat și va fi pus sub control judiciar. Mama și cei patru copii nu se vor mai întoarce acasă, ei fiind duși la un centru de ocrotire. Vecinii tind să îi ia apărarea tatălui, pentru că, spun ei, băiatul era obraznic și nu învăța la școală.

Țipetele disperate nu l-au impresionat pe individ, care a continuat să și bată fiul de doar 7 ani. Nici persoana care a filmat agresiunea nu a intervenit, dar a postat imaginile în spațiul public. Polițiștii le-au văzut și au descins la locuința bărbatului violent, unde au găsit 4 minori despre care existau informații că ar fi fost și ei bătuți de acesta.

Copilul bătut, împreună cu frații săi, dar și cu mama lor, au fost duși de către cei de la Protecția Copilului într-un centru de ocrotire din Gura Humorului. Asistenta de la DGASPC care i-a luat de acasă a fost consternată de lipsa de reacție a femeii în timp ce copilul de 7 ani era bătut violent.

Rudele agresorului spun că băiatul bătut ar fi fost de vină. Crea probleme la școală.

Femeia mărturisește faptul că soțul ei, tatăl agresorului, a fost de asemenea violent în familie și este convinsă că bărbatul a moștenit aceste impulsuri.

Locuitorii din satul în care a avut loc agresiunea violentă sunt și ei de partea bărbatului.

Tatăl agresiv a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Astăzi, însă, a fost eliberat de magistrați, dar va trăi departe de familie, fiind pus sub control judiciar. La audieri, el a refuzat să facă vreo declarație. Potrivit polițiștilor, bărbatul era monitorizat încă din 2019 când a ieșit din închisoare, unde a stat opt ani, pentru că și-a violat fiica vitregă.

Total
0
Shares
Total
0
Share