Copil de 11 ani, acccidentat grav pe o trecere de pietoni de pe DN 64; circulaţia în zona Stolniceni se desfăşoară alternativ - Focus Prima TV

Copil de 11 ani, acccidentat grav pe o trecere de pietoni de pe DN 64; circulaţia în zona Stolniceni se desfăşoară alternativ

Un băiat de 11 ani a ajuns luni în stare gravă la spital după ce ar fi fost acroşat de un autoturism pe DN 64, în localitatea Stolniceni, la ieşirea din municipiul reşedinţă către Drăgăşani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit primelor informaţii, băiatul s-ar fi angajat în traversarea drumului pe o trecere de pietoni când a fost lovit de maşină.

“Din primele date, un autoturism ar fi acroşat un pieton minor, acesta fiind transportat la spital. Şoferul nu a consumat alcool şi are permis de conducere valabil”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, până la finalizarea acestora, în zonă circulându-se alternativ. 

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share