Copil înjunghiat de unchi - Focus Prima TV

Copil înjunghiat de unchi

Un copil în vârstă de 13 ani din județul Galați a ajuns în stare critică la spital după ce a fost înjunghiat. Cel care a vrut să-i ia viața era chiar unchiul său. Bărbatul, recidivist condamnat deja pentru tentativă de omor, este acum arestat pentru 30 de zile.

Momentele de groază au avut loc în comuna gălățeană Frumușița, chiar în casa care locuia copilul. Era împreună cu unchiul său în vârstă de 55 de ani când între cei doi a izbucnit cearta. Scandalul a pornit de la o căruță. Atât minorul cât și agresorul acestuia ar fi consumat alcool.

Imediat, un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului. Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii unde a rămas internat.

În sat, lumea spune că nici băiatul nu este ușă de biserică. Pe de altă parte, copilul provine dintr-o familie în care problemele cu legea sunt la ordinea zilei. Tatăl este închis pentru tentativă de omor, iar unchiul care l-a înjunghiat a făcut ani grei de închisoare după ce și-a agresat soția.

Și reprezentanții DGASPC au deschis o anchetă în acest caz.

Unchiul copilului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și va răspunde în fața judecătorilor pentru o nouă acuzație de tentativă de omor.

Total
0
Shares
Total
0
Share