COVID 19 SCADE TARIFELE DE REVELION – Focus Prima TV

COVID 19 SCADE TARIFELE DE REVELION

Dacă în anii trecuţi românii îşi făceau rezervările pentru Revelion în străinătate încă din vară, iar în noiembrie nu prea mai găseai loc pe nicăieri, pandemia a răsturnat tot! Anul acesta nici reducerile de preţuri nu îi mai conving pe români să iasă din ţară.

Pandemia de Covid-19 a facut ca vacantele de Revelion in straintate

sa se ieftineasca in acest an in medie cu 25%, informeaza profit.ro. Acum, turoperatorii mari le ofera turistilor pachete care pot fi rezervate cu avans zero si cu rambursarea integrala a banilor. De aceasta facilitate puteti beneficia daca, inainte de inceperea sejurului, tara respectiva interzice intrarea romanilor sau daca Romania impune carantina pentru persoanele intoarse din acel stat. Daca totusi vreti sa petreceti noaptea dintre ani in strainatate, va spunem ca cele mai mari facilitati le primiti pentru sejururile din Turcia ?i Egipt.

In mod normal, rezervarile pentru Revelion incepeau inca din august, iar “varful” era atins in septembrie, octombrie si prima jumatate a lunii noiembrie. Insa, din cauza incertitudinii create de pandemia de Covid-19, anul acesta rezervarile pentru Revelion au inceput in luna octombrie. IESE OFF

Cu toate acestea, coronacriza a crescut cu cateva procente numarul conationalilor care au ales litoralul romanesc in aceasta vara, in comparatie cu anul trecut.

Total
0
Shares
Total
0
Share