COZI INTERMINABILE LA VULCANIZĂRI – Focus Prima TV

COZI INTERMINABILE LA VULCANIZĂRI

Şoferii au aşteptat până în ultima clipă să-şi echipeze maşinile pentru iarnă! La vulcanizări sunt deja cozi mari, aşa că service-urile şi-au prelungit programul pentru perioada imediat următoare.

Nici maşinile nu sunt exceptate de la echiparea corespunzătoare pentru sezonul rece. Acesta este şi motivul pentru care şoferii au dat năvală la vulcanizări pentru a-şi înlocui anvelopele de vară cu cele de iarnă.

Angajaţii şi-au mărit programul de lucru însă, cu toate acestea, nu s-a putut evita formarea cozilor. Zeci de şoferi au aşteptat minute bune să-şi echipeze maşinile corespunzător pentru anotimpul rece.

Anvelopele de iarnă sunt obligatorii indiferent de anotimpul în care ne aflăm, cât timp afară este zăpadă. Şoferii care încearcă să scape de achiţionarea unui nou set de cauciucuri pentru sezonul rece riscă amenzi usturătoare.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu viteză moderată!  În acelaşi timp, pentru cei care merg la munte, este recomandat să aibă la îndemână şi lanţuri pentru roţi în cazul în care ajung în zone cu zăpadă. Codul galben de ninsoare expiră mâine, la ora 20.

Total
0
Shares
Total
0
Share