Cozi la taxe și impozite în toată țara – Focus Prima TV

Cozi la taxe și impozite în toată țara

Nici nu a început bine anul 2021 și românii s-au grăbit deja să își plătească taxele și impozitele. În ciuda frigului și a ninsorii, cozi de zeci de metri s-au format în fața administraţiilor locale din Craiova, Galați sau Timișoara. Oamenii spun că vor să beneficieze de reducerea de 10 la sută oferită de ANAF pentru cei care plătesc imediat ce incepe anul, dar uită că această facilitate este valabilă până pe 31 martie.

Peste 100 de persoane s-au înghesuit încă de dimineață la sediul serviciului de Taxe şi Impozite din Craiova, în prima zi de plată a datoriilor către administraţiile locale. Toți cei prezenți aveau un singur scop, să beneficieze de reducerea de 10 la sută acordată contribuabililor care-și plătesc datoriile până pe 31 martie.

Și la Timișoara, prima zi de plată a impozitelor și taxelor locale a însemnat ore întregi de așteptare la rând. Deși ghișeele s-au deschis la ora 8.30, coada se intindea deja pe câțiva metri buni și asta pentru că aceesul în clădire este restricționat din cauza măsurilor de pandemie.

La Galați, oamenii s-au așezat la coadă pentru a scăpa de plata taxelor și impozitelor când încă afară era întuneric, deși, și aici programul începea la 8,30.

Impozitele și taxele locale pot fi plătite și pe internet sau prin virament bancar, dar cei care au stat la coadă, în majoritate pensionari, spun că nu se descurcă și preferă să achite la ghișeu.

Total
0
Shares
Total
0
Share