Crede în bine - Focus Prima TV

Crede în bine

CREDE ÎN BINE, campania umanitară susținută de Prima TV și Asociația Dăruiește Viață, a ajuns în cea de-a șasea zi. Mihai, riderul activist care și-a propus să traverseze Europa Continentală de la Est la Vest și de la Sud la Nord, a reușit să lege, după doar 6 zile, Marea Neagră de Oceanul Atlantic. Prin efortul său temerar, Mihai își dorește să convingă cât mai multe persoane să contribuie la finalizarea Primului Spital de Copii ridicat exclusiv din donații și sponsorizări.

Peste 5000 de km a străbătut Mihai pentru a ajunge în extremitatea vestică a continentului nostru, la Cabo da Roca, localitate aflată la poalele Munților Sintra. În urmă cu două milenii, legiunile romane detașate în zonă
aveau un cult special pentru acest loc, denumindu-l ”Promontorium Magnum”, organizând aici numeroase ritualuri dedicate lui Apollo, Zeul Soarelui. Adevărul este că apusul de soare în Atlantic, privit de pe Stânca Lisabonei (denumirea medievală a acestor locuri), nu poate fi egalat niciunde, prin explozia de culori și
metamorfozele la minut ale cerului… La finalul expediției, vom pregăti o ediție specială de tip Making Of, în care vom afla mai multe detalii despre fiecare loc vizitat de Mihai și, mai ales, despre oamenii pe care i-a cunoscut. Poți susține și tu Campania CREDE ÎN BINE și inițiativa #NoiFacemUnSpital, scanând, cu camera smartphone-ului, QR Code-ul din colțul ecranului sau prin trimiterea unui SMS, la 8864, cu textul SPITAL (o donație lunară de 4 euro).

NoiFacemUnSpital este, la momentul actual, cea mai mare cea mai mare inițiativă de implicare socială din România, fiind susținută de peste 350.000 de persoane fizice și peste 5.600 de companii.
CREDE ÎN BINE!

Total
0
Shares
Total
0
Share